22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Σε καραντίνα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ημερομηνία:

Σε καραντίνα βρίσκονται οι Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης, καθώς ήρθαν σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη αλλά λίγο πριν την αναχώρησή τους ενημερώθηκαν πως επενδυτής από το εξωτερικό με τον οποίο ήρθαν σε επαφή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Οι δύο υπουργοί δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον πρωθυπουργό όταν ενημερώθηκαν ότι είχαν έρθει σε επαφή με κρούσμα του ιού.

Η ανακοίνωση του υπ. Ανάπτυξης

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ