Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια πλακέτας στο Κέντρο Υγείας Χανίων προς τιμήν του Μανώλη Σκουλάκη | Φωτός

Κανένα σχόλιο

“Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων αποφάσισε αυτό το κτίριο, ιδιοκτησίας του, να το αφιερώσει στη μνήμη του Μανώλη Σκουλάκη, ο οποίος ήταν εκείνος, που εμπνεύστηκε τη δημιουργία του Κέντρου Υγείας, και κατεδάφισε το Παλιό Νοσοκομείο, όπου ανεγέρθη το συγκεκριμένο κτίριο, που εξυπηρετεί ανάγκες υγείας της πόλης των Χανίων. Με αυτό τον τρόπο αποδίδουμε τιμή στον Μανώλη Σκουλάκη, καθώς αυτό το κτίριο έχει δύο συμβολισμούς: την ιδιότητα του Μανώλη Σκουλάκη ως γιατρού και ως Υπουργού Υγείας και την παρουσία του ως Δημάρχου, αφού επί των ημερών του ξεκίνησε αυτή η δομή”.

Στη δήλωση αυτή προέβη σήμερα, Παρασκευή 23/8/2019, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο περιθώριο της εκδήλωσης του Δήμου Χανίων στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου – ΤΟΜΥ για τα αποκαλυπτήρια πλακέτας προς τιμήν του τέως Υπουργού, Βουλευτή και Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θερμά λόγια αναφέρθηκε στον πατέρα του ο Γιώργος Σκουλάκης, ευχαριστώντας παράλληλα τον Δήμο Χανίων για τη συγκινητική αυτή, όπως τη χαρακτήρισε, απόδοση τιμής.

"Sponsored links"

Επισημαίνεται ότι με την υπ’ αριθμ. 513/2019 ομόφωνη Απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων αποφάσισε πρόσφατα να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε κάποιο δρόμο ή πλατεία ή δημοτικό χώρο ή δημοτικό κτίριο του Δήμου μας. Μάλιστα, κατά τη χθεσινή (22/8) συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου ελήφθη η υπ΄ αριθμ. 516 ομόφωνη Απόφαση με την οποία εγκρίθηκε η ονοματοδοσία του εν λόγω κτιρίου σε “Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Χανίων “Μανώλης Σκουλάκης”, όπως επίσης και η τοποθέτηση της πλακέτας στον αύλειο χώρο. Θα ακολουθηθεί μάλιστα, όπως αποφασίστηκε, η νόμιμη διαδικασία για την επίσημη ονοματοδοσία του κτιρίου.

Στη λιτή εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απ. Βουλγαράκης, Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και των αρχών της πόλης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις