17.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Σε κοντέινερ καραβιού τα μαθήματα στο ΕΠΑΛ Κισσάμου | Φωτός

Ημερομηνία:

Οπωσδήποτε εντύπωση προκαλούν οι εικόνες από την Κίσσαμο.

Τα εργαστήρια των ΕΠΑΛ Κισσάμου θα γίνουν σε κοντέινερ καραβιών!

Στο θέμα αναφέρθηκε ο δάσκαλος και πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Αντώνης Τσαλαπάκης:

«Αυτο ειναι το όραμα της Δημοτικής αρχης της Κισάμου και του προέδρου της Δευτεροβαθμιας σχολικης επιτροπής για τα παιδιά μας. Σε κοντεινερ καραβιου θα στεγαστουν τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ. Αν τα συγκεκριμένα έχουν τις ιδιες πιστοποιησεις με τις προκατ αιθουσες που εστειλε το υπουργειο να τις δώσουν δημόσια. Μονο ντροπη θα έπρεπε να νιώθουν αυτοι που παίρνουν έστω και προσωρινά τετοιες αποφάσεις για τους μαθητές των σχολείων.

Αν ο δημος με τους τρεις μεγαλυτερους τουριστικους προορισμους της Κρήτης δεν έχει κονδύλια για την επίλυση των εκτακτων κτιριακων προβλημάτων ας ρωτήσει άλλους δήμους που με μικροτερους πόρους δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον στην νεα γενιά.

Περιμένουμε από τον Αντιδημαρχο Παιδειας Γιωργος Χαχλακης να παρεμβει. Η απόφαση του Προέδρου της Δευτεροβαθμιας σχολικης επιτροπής και του Διευθυντή του ΕΠΑΛ ειναι σε παντελώς λάθος κατεύθυνση.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ