Σε νέες κινητοποιήσεις οι εκπαιδευτικοί των Χανίων ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείο Παιδείας

Κανένα σχόλιο

Άλλη μία κινητοποίηση θα πραγματοποιήσεις οι εκπαιδευτικοί των Χανίων τη Δευτέρα 29  Ιουνίου στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 12 το μεσημέρι, ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας.

Σε σχετική αναοίνωση ο Συλλογος Εργαζόμενων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης αναφέρει:

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αδιάλλακτη και με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς και στον θεσμικό διάλογο ενάντια στην ηχηρή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, ψήφισε το πολυνομοσχέδιο Κεραμέως και προχωρά στην εφαρμογή του.

"Sponsored links"

Το νομοσχέδιο και οι διατάξεις του όχι μόνο δεν εξασφαλίζουν τα απαραίτητα εφόδια και υποδομές για τους μαθητές μας αλλά, αντίθετα, υποβαθμίζουν την ποιότητα του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου του Δημοσίου Σχολείου και επιτείνουν τα ήδη οξυμένα προβλήματα ανισότητας. Κινείται αντίθετα στις θέσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας, θέσεις και αιτήματα που έχουν διαμορφωθεί στο πέρασμα του χρόνου και δεν είναι μόνο δικά μας αλλά ταυτόχρονα αφουγκράζονται και απηχούν τις ανάγκες της κάθε οικογένειας της χώρας, που επιζητά και χρειάζεται τη στήριξη και την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Χανίων αποφασίζει την κήρυξη 2ωρης διευκολυντικής Στάσης Εργασίας (12πμ με 2μμ) τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων στις 12:00.

Καλούμε όλους τους γονείς να σταθούν στο πλάι μας στηρίζοντας τον αγώνα υπεράσπισης της δημόσιας εκπαίδευσης και της μη εφαρμογής στην πράξη των ρυθμίσεων που προβλέπει το αντιδράστικο, αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.

Το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας να μείνει στα χαρτιά.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις