Σε στάση εργασίας οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ για την άμεση χορήγηση μασκών και γαντιών

Κανένα σχόλιο

Στα Χανιά προχωρούν σε διαδήλωση ενάντια στη χορήγηση μασκών και τη χρήση τους στα σχολεία και στο Ηράκλειο οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο προχωρούν σε 2ώρη στάση εργασίας για τη χορήγηση μασκών και γαντιών αλλά και με άλλα αιτήματα που αφορούν τις συνθήκες εργασίας τους.

Πιο αναλυτικά, δύωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ  την ερχόμενη Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

Η στάση εργασίας θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι ενώ στη 13.00 οι εργαζόμενοι θα προσωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο σαλόνι του νοσοκομείου.

"Sponsored links"

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους:

“ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

· Ένταξη στα Βαρέα Ανθυγιεινά Επαγγέλματα όλων όσων εργάζονται σε αντίστοιχες συνθήκες,

· Άμεση χορήγηση Μέτρων Ατομικής Προστασίας (μάσκες, γάντια κλπ.),

· Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων,

· Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας, με πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση.”

1

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις