15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σε σύσκεψη αποστράτων μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με το ΚΚΕ Γιάννης Ντουνιαδάκης

Ημερομηνία:

Σε σύσκεψη αποστράτων μίλησε ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος εν αποστρατεία και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου του ΚΚΕ:

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο καφέ «Κήπος» και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Αρκετοί απόστρατοι από όλο το φάσμα των ενστόλων που συμμετείχαν άκουσα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις γεωστρατηγικές εξελίξεις στην περιοχή και την επικινδυνότητα της κατάστασης, που δεν επιδέχεται εφησυχασμούς.

Συμφώνησαν με τον ομιλητή ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων ασφαλείας δεν έχουν καμία δουλειά με τους ιμπεριαλιστές και τα σχέδιά τους. Ότι τα στρατευμένα παιδιά του ελληνικού λαού δεν έχουν καμία δουλειά έξω από τα σύνορα της χώρας. Ότι όλοι πρέπει να επιστρέψουν πίσω άμεσα από τις εκτός Ελλάδας αποστολές.

Ο ομιλητής απευθυνόμενος στους αποστράτους τόνισε ότι: «Το ΚΚΕ, αναδεικνύει, στηρίζει και μάχεται για λύσεις στα προβλήματα τόσο τα δικά σας όσο και των οικογενειών σας. Το ΚΚΕ βρισκόταν και βρίσκεται δίπλα σας. Το γνωρίζετε καλά αυτό. Το γνωρίζουν και οι συνδικαλιστικοί φορείς που εκπροσωπούν συλλογικά τα συμφέροντά σας, τόσο των αποστράτων όσο και των εν ενεργεία.

Το μισθολογικό σας, το συνταξιοδοτικό, το ασφαλιστικό, το στεγαστικό, η συνυπηρέτηση συζύγων, η νοσοκομειακή και η ιατροφαρμακευτική σας περίθαλψη, η οικονομική κάλυψη της υπερωριακής σας απασχόλησης, το κόστος των στολών και υπόδησης, η διασφάλιση του εβδομαδιαίου προγραμματισμού, του ωραρίου εργασίας, του ρεπό, της υγιεινής και ασφάλειας, η ιεραρχική σας εξέλιξη, η αποστρατικοποίηση του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος, η αναγνώριση / κατοχύρωση του δικαιώματος της απεργίας για τα στελέχη των ΣΑ, το κόστος των καθημερινών σας μετακινήσεων προς και από τους χώρους εργασίας και πολλά άλλα προβλήματα που εσείς εκφράζετε, μετατρέπονται σε δεκάδες κοινοβουλευτικές ερωτήσεις και καταθέσεις τροπολογιών, πιέζοντας την κυβέρνηση για άμεση λύση τους.»

Τέλος ο ομιλητής κάλεσε τους αποστράτους να γυρίσουν την πλάτη στα ψεύτικα διλήμματα, στους εκβιασμούς, στις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Να ενισχύσουν και εκλογικά το ΚΚΕ, ενισχύοντας έτσι την δική τους δύναμη, για να διεκδικήσουν πίσω και πετσοκομμένες συντάξεις και όλα όσα τους πήραν αυτά τα χρόνια, να αποκρούσουν τα χειρότερα που έρχονται μέχρι το 2060. Απ’ αυτή την σκοπιά, λέμε εμείς, ότι η μόνη κερδισμένη ψήφος είναι αυτή που πάει στο ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ