Σε ΤΕΕ Τμ. Δυτικής Κρήτης και ΚΤΕΛ η Ντόρα Μπακογιάννη

Κανένα σχόλιο

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη και υποψήφια βουλευτής Χανίων, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το τμήμα Δυτικής Κρήτης του ΤΕΕ που εδρεύει στα Χανιά.

«Στόχος μας μέσα από τη βέλτιστη συνεργασία και εμπειρία, την υιοθέτηση καλών πρακτικών και προτάσεων να βελτιώσουμε το έργο και τις υπηρεσίες προς όλους τους πολίτες» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι χρήσεις γης, το νέο χωροταξικό, η ψηφιοποίηση των χαρτών, η καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και της πολυνομίας, οι δασικοί χάρτες και το μη ολοκληρωμένο Κτηματολόγιο.

"Sponsored links"

Κατά τη συνάντηση η βουλευτής της ΝΔ είχε επίσης την ευκαιρία να συζητήσει με τους μηχανικούς των Χανίων τα χρονίζοντα προβλήματα που τους απασχολούν και έγινε αναφορά σε συγκεκριμένες μελέτες που εκκρεμούν  εδώ και δεκαετίες και για τις οποίες έχουν κατατεθεί ρεαλιστικές προτάσεις προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια.

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στη μελέτη για τον ΒΟΑΚ, το δρόμο διασύνδεσης του λιμανιού της Σούδας με το αεροδρόμιο Χανίων και το δρόμο Χανίων – Καστέλι.

Στη συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε με το ΔΣ, τους μετόχους και τα μέλη του ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου.

«Τα ΚΤΕΛ της περιοχής μας φημίζονται εδώ και χρόνια, για το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες, αλλά και για το καθημερινό κοινωνικό έργο που επιτελούν, με την κάλυψη δρομολογίων σε απομακρυσμένες περιοχές. Ειδικά κατά την περίοδο των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν τον νομό, η συνεισφορά των ΚΤΕΛ ήταν πολύ σημαντική καθώς εξυπηρέτησαν και τους μαθητές των σχολείων» είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Επίσης συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητος ο εκσυγχρονισμός του στόλου των λεωφορείων, αφού και οι προοπτικές που ανοίγονται, κυρίως στον τουριστικό τομέα, είναι μεγάλες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις