Σε Χανιά και Ρέθυμνο ο Σταύρος Αρναουτάκης

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Περιφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο κ. Αρναουτάκης σήμερα Δευτέρα στις 8μ.μ. θα μιλήσει στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» στο Ρέθυμνο, στο Ωδείο (αίθουσα Πρεβελάκη), ενώ χθες Κυριακή συναντήθηκε με πολίτες στα Χανιά, στον Αλικιανό, όπως επίσης στα Σακτούρια και την Αγ. Γαλήνη Ρεθύμνου με κατάληξη το Τυμπάκι Ηρακλείου.

Ειδικότερα στα Σακτούρια μια περιοχή που στο παρελθόν είχε καταστραφεί από πυρκαγιές, τον κ. Αρναουτάκη καλωσόρισαν θερμά και ευχαρίστησαν για την στήριξη του, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Γιάννης-Νεκτάριος Χαραλαμπάκης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Λευτέρης Ταβερναράκης και οι κάτοικοι, με τους οποίους έγινε συζήτηση για τα έργα υποδομής του οικισμού αλλά και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

"Sponsored links"

Ανάλογη, υποδοχή στον Περιφερειάρχη έγινε στην συνέχεια στην Αγ. Γαλήνη από τον Πρόεδρο της κοινότητας και πρόεδρο του Αθλητικού ομίλου Μανόλη Φουντεδάκη, τοπικούς φορείς, τους κατοίκους, τους καταστηματάρχες και αθλητές που συμμετείχαν σε ποδηλατικούς αγώνες.

Οι συναντήσεις χθες του κ. Αρναουτάκη ολοκληρώθηκαν  στο Τυμπάκι όπου είχε επίσης εγκάρδια συνάντηση με κατοίκους, και καταστηματάρχες της περιοχής.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις