Σε 143.169 δικαιούχους πιστώθηκαν 700,3 εκατ. από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, την Τετάρτη καταβλήθηκε στο ποσό των 700,3 εκατομμυρίων ευρώ σε 143.169 δικαιούχους η Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4. Όπως αναφέρει το ΥΠΟΙΚ το ποσό διοχετεύεται σε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως είναι, ενδεικτικά, καφετέριες, ταξί, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, καφενεία, σχολικά κυλικεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικού εμπορίου, κομμωτήρια, καθώς και σε δικηγόρους, λογιστές, και φροντιστήρια.
Την Τετάρτη πιστώθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς 143.169δικαιούχων του 4ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 700,3 εκατομμύρια. Σύμφωνα με στοιχεία της ΑΑΔΕ,οι 10 ΚΑΔ με τον μεγαλύτερο αριθμό ωφελουμένων από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4, μέχρι σήμερα, είναι οι εξής:

-Υπηρεσίες που παρέχονται από καφετερία, 5.605 ωφελούμενοι

-Υπηρεσίες ταξί ή αγοραίων, με οδηγό ιδιόκτητη, 4.644 ωφελούμενοι

"Sponsored links"

-Υπηρεσίες παροχής γευμάτων με πλήρη εξυπηρέτηση εστιατορίου, 3.750 ωφελούμενοι

-Νομικές υπηρεσίες (δικηγόρου), 3.575 ωφελούμενοι

-Υπηρεσίες παροχής γευμάτων από ψητοπωλεία, 3.569 ωφελούμενοι

-Υπηρεσίες παροχής γευμάτων από εστιατόριο/ταβέρνα, 3.519 ωφελούμενοι

-Υπηρεσίες που παρέχονται από καφέ-μπαρ, 3.445 ωφελούμενοι

-Υπηρεσίες που παρέχονται από καφενείο, 3.310 ωφελούμενοι

-Υπηρεσίες ενοικίασης επιπλωμένων δωματίων ή διαμερισμάτων, 2.991 ωφελούμενοι

-Λιανικό εμπόριο ειδών ιματισμού, 2.739 ωφελούμενοι.

Ο Χ. Σταϊκούρας δήλωσε ότι «σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων που έχουν λάβει τη χρηματοδότηση ανέρχεται σε 222.173, στους οποίους έχει καταβληθεί άμεση ενίσχυση ύψους 1,12 δισ. ευρώ». Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων κλείνει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου ενώ το Δεκέμβριο θα ακολουθήσει και 5ος κύκλος Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

"Sponsored links"

thepressproject.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις