Σε 200 τεστ ούτε ένα θετικό στον Δήμο Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης / Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Πλατανιάπραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στο Δήμο Πλατανιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ ελήφθησαν περίπου 200 δείγματα τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Ο υπευθυνος του ΕΟΔΥ Κος Ντουκακης Στεφανος, ανεφερε οτι ‘… η πραγματοποίηση των τεστ, θα βοηθήσει στο να υπάρχει καλύτερη και περισσότερο αξιόπιστη αποτύπωση, πιθανών κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Χανίων…’

"Sponsored links"

Ο Δήμος Πλατανιά θέλει να ευχαριστήσει θερμά, πέραν των συνδιοργανωτών, το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά που συνέβαλε στην ομαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας, την Επιχείρηση ΜΟΝΤΕΡΝΟ για τη διάθεση σκιάστρων και λοιπού εξοπλισμού, καθώς και το “COOL CAFE” για την προσφορά κεράσματος στα μέλη του Συνεργείου του ΕΟΔΥ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις