19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σκουρλέτης για Βαξεβάνη: Εχω αντισώματα απέναντι στον αυριανισμό και τον νεο-αυριανισμό

Ημερομηνία:

Για «αυριανισμό και νεο-αυριανισμό» έκανε λόγο Πάνος Σκουρλέτης κληθείς να σχολιάσει την κριτική που δέχεται από τον δημοσιογράφο και εκδότη, Κώστα Βαξεβάνη.

Μιλώντας στο Mega, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση, μέσω της επιδότησης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επιχειρεί να χτίσει νέες σχέσεις διαπλοκής. Έκανε λόγο για μείζον ζήτημα δημοκρατίας και τόνισε ότι αυτό έχει αναδειχθεί μέσω παρεμβάσεων και εντός Βουλής από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε ερώτηση αναφορικά με τις κριτικές που δέχεται από τον Κώστα Βαξεβάνη και αν πιστεύει ότι αυτές εκπορεύονται από συγκεκριμένο πολιτικό κέντρο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε: «Υπάρχει ένας διακριτός ρόλος ανάμεσα στους δημοσιογράφους και τα πολιτικά πρόσωπα. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πιάσω κάποιου είδους συζήτηση με τον κ. Βαξεβάνη. Άλλωστε, θα σας πω, ότι εδώ και χρόνια και εγώ και ο πολιτικός μου χώρος έχω αναπτύξει τα αντισώματά μου απέναντι στον αυριανισμό και τον νεό-αυριανισμό. Αυτό να είναι ξεκάθαρο».

Αναφερόμενος στο ζήτημα του ανοίγματος των σχολείων ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για «αχρείαστο μέτρο» και εκτίμησε ότι μεγάλος αριθμός μαθητών της Γ’΄Λυκείου δεν θα πάει καθόλου στο σχολείο.

Αναφορικά με τα γεγονότα στις πλατείες ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ο τρόπος αντιμετώπισης από την Αστυνομία είναι αδιέξοδος. «Δεν μπορείς με ΜΑΤ και δακρυγόνα να πας απέναντι στη νεολαία στις πλατείες» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας σε άλλο σημείο πως αυτό δείχνει «πλεόνασμα αυταρχισμού». «Αυτού του είδους η βεντέτα» ανάμεσα σε αστυνομία-νεολαία δεν έχει κανένα νόημα, πρόσθεσε.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...