16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

«Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Ελένη Τοπαλούδη» – Την εκβίαζαν με ροζ βίντεο

Ημερομηνία:

«Δεν κοιμάμαι πια. Βλέπω στην Ελένη Τοπαλούδη την κόρη μου. Ακούω τη φωνή της να μου λέει: Και εγώ έτσι έφυγα, βρες τους και βάλε τους φυλακή. Η Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά κρύβουν μυστικά. Πλέον έχουμε εικόνα για το πώς έφυγε από τη ζωή η κόρη μου».

Συγκλονίζουν τα λόγια της ταυρούλας Τομπάζη. Είναι η μητέρα που θρηνεί την 22χρονη κόρη της Λίνα. Το κορίτσι που πριν από 2,5 χρόνια, φαίνεται πως παγιδεύτηκε από εκβιαστές, οι οποίοι το ώθησαν στο θάνατο.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η χαροκαμένη μητέρα της, απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, πέφτοντας από την ταράτσα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γιαννιτσών. Σκοπός της, ήταν να πιέσει με τον τρόπο αυτό τη Δικαιοσύνη, να προχωρήσει την υπόθεση.

«Η κόρη μου εκβιάστηκε» λέει ξανά και ξανά. «Φρόντισαν να φανεί σαν αυτοκτονία. Πράγμα που ποτέ δε θα έκανε η Γαλήνη μου».

Τον Νοέμβριο του 2016, το κορίτσι έπεσε από τον 9ο όροφο, που βρίσκονται οι φοιτητικές εστίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, δεχόταν απειλές από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν ροζ βίντεο με εκείνη…

Η μητέρα της καταγγέλλει μιλώντας στην RealNews, ότι υπάρχει κύκλωμα εκβιαστών στη Θεσσαλονίκη και στα Γιαννιτσά, το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

«Όταν έμαθα για την υπόθεση της Ρόδου, είπα μακάρι και στο παιδί μου να αντιδρούσε έτσι η Αστυνομία αλλά εγώ δεν είχα δύναμη να πάρω γνωστούς δικηγόρους και να φωνάξω τα κανάλια. Άκουσα πολλές μαρτυρίες για το τι συνέβαινε στις φοιτητικές εστίες. Όποιος θέλει, μπαίνει και βγαίνει ανενόχλητος.Ρώτησα πώς έγινε και μου είπαν ότι βγήκε για τσιγάρο σε ξένο μπαλκόνι και έτσι έπεσε. Δεν πίστεψα λέξη… Σκότωσαν την Γαλήνη μου όπως την Ελένη (Τοπαλούδη) αλλά στη δική μας περίπτωση φέρθηκαν έξυπνα. Καλύφθηκαν«…

RealNews

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ