Σπάνια καταγραφή σε βίντεο του Βουργάρη, του ξεχασμένου χορού της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Ο Βουργάρης είναι ένας ξεχασμένος χορός της Κρήτης με τη μουσική του να παρουσιάζεται από τον Μιχάλη Λασιωτάκη (Δραγάτη) στον Κρούστα Λασιθίου και να καταγράφεται στο βίντεο του Μανώλη Κ. Φιορέτζη.

Όπως αναφέρει ο κ. Φιορέτζης, ο Βουργάρης είναι πλέον ένας από τους εντελώς ξεχασμένους χορούς της Κρήτης (όπως είναι και ο Λουβιάρης) και είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που τους θυμούνται ακόμα….

Δείτε το βίντεο:

"Sponsored links"

cretalive.gr

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις