Σπιτικές Προτάσεις

Κανένα σχόλιο

Ντιπ με αβοκάντο
Δύο ώριμα αβοκάντο, 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό, 50 γρ. μαγιονέζα, 2 σταγόνες ταμπάσκο, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Μ’ ένα μαχαίρι καθαρίζετε το αβοκάντο και αφαιρείτε το κουκούτσι. Στη συνέχεια το λιώνετε σ’ ένα μπωλ, προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε

Ντιπ μουστάρδας
200 γρ. μαγιονέζα, 50 γρ μουστάρδα, 1 πρέζα πάπρικα, 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά με το σύρμα

Ντιπ ελιάς
200 γρ μαγιονέζα, 120 γρ πάστα μαύρης ελιάς, 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύετε καλά με το σύρμα

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις