Σπιτικές προτάσεις

Κανένα σχόλιο

Κουνέλι

Τσιγαρίζουμε σε λάδι με βούτυρο κρεμμύδια και καρότα. Τα τραβάμε και τσιγαρίζουμε το κουνέλι. Το βάζουμε σε πήλινα σκεύη με καπάκι, αλάτι, πιπέρι, άσπρο κρασί. Τα βράζουμε μέχρι να πιεί το κρασί και περιχύνουμε με σάλτσα ντομάτα, σκεπάζουμε και στο φούρνο για μιάμιση ώρα. Προσθέτουμε κομμένα φρέσκα μανιτάρια και φουρνίζουμε ακόμα μισή ώρα προσθέτουμε μαϊντανό και διαλυμένο βούτυρο με αλεύρι για να δέσει η σάλτσα.

Κουνέλι (2)

"Sponsored links"

Καρότα, μανιτάρια κονσέρβα, μπέικον, κρασί, κονιάκ, κύβους Maggi (2-3) πιπέρι, ολόκληρο θυμάρι κρεμμύδια. Τηγανίζουμε το κουνέλι, βάζουμε σε κατσαρόλα τα κρεμμύδια, αρκετά κομμένα φέτες, λίγο λάδι και το μπέικον και τα τσιγαρίζουμε. Μετά ρίχνουμε το κουνέλι, ένα ποτήρι κονιάκ, δύο ποτήρια κρασί, αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι και τους κύβους. Όταν βράσει λίγο το κουνέλι προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε ροδέλες και τα μανιτάρια.

Μπουρέκι

Αλείφουμε το ταψί και βάζουμε τα μισά από μισό κιλό φύλλο του μπακλαβά κάτω και τα μισά πάνω βουτυρωμένα.

Γέμιση: Ένα κιλό μυζήθρα, ανθότυρο, ανακατεμένα δύο αυγά, κανέλλα, ζάχαρη κατά βούληση

Σιρόπι: Τριάμισι φλιτζάνια νερό, δύο φλιτζάνια ζάχαρη και χυμό από μισό λεμόνι.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις