Σπιτικές προτάσεις

Κανένα σχόλιο

Σάλτσα ζακυνθινιά:

Ένα κιλό κρέας φέτα μοσχάρι. Το κόβουμε σε κύβους. Μία κουταλιά σούπας γεμάτη ντομάτα πελτέ, 1 ποτήρι νερού λάδι, ½ ποτήρι του κρασιού ξύδι, πιπέρι, αλάτι, 5-6 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρο ένα κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη και 1 ποτήρι νερό. Όλα μαζί και στο τέλος όταν το κρέας είναι σχεδόν βρασμένο θα ρίξετε κομμάτια τυρί πιπεράτο και λίγη ρίγανη (κλαδάκια).

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις