Σπιτικές προτάσεις

Κανένα σχόλιο

Μηλόπιτα (ταψί Νο 32):

Παντεσπάνι: Τέσσερα αυγά, 1 ½ φλιτζάνα αλεύρι, ένα μπέικη, μια φλιτζάνα ζάχαρη, ξύσμα λεμονιού.Στρώνουμε στο ταψί 1 ½ φλιτζάνα του καφέ ραφινέ πασπαλίζομε μια κουταλιά κοφτή ζάχαρη κοπανισμένη στρώνουμε μήλα ένα δάκτυλο στο πάχος. Περίπου 4 μήλα. Τα πασπαλίζουμε με κανέλλα ρίχνουμε το παντεσπάνι και το φουρνίζουμε. Όταν το βγάλουμε το σιροπιάζουμε με κρύο σιρόπι.

Σιρόπι:  Δύο νεροπότηρα νερό, ένα ζάχαρη & σιγοβράζουμε.

"Sponsored links"

Μαργαρίτες:

640 γραμμ. βούτυρο, 12 κρόκους, 480 γραμμ. ζάχαρη, ένα κιλό αλεύρι, βανίλια.

Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με την ζάχαρη προσθέτουμε τους κρόκους και την βανίλια. Χτυπάμε λίγο ακόμη τα υλικά και τέλος βάζουμε το αλεύρι. Τις πλάθουμε σαν μικρά καρύδια και από πάνω βάζουμε ή αμύγδαλα χονδροκομμένα και ασπρισμένα ή μισό κερασάκι.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις