Σποτάκι με τίτλο «η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ» δημιούργησε η Βορειοατλαντική Συμμαχία | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ένα βίντεο με τίτλο «Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ» και με πρωταγωνίστρια μία στρατιωτικό της Τουρκίας, που αναφέρεται στην προϊστορία της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και στην «ισότητα» μεταξύ των μελών δημοσίευσε η Βορειοατλαντική Συμμαχία.

«Το ΝΑΤΟ είναι μια οικογένεια κοινών αξιών. Είμαστε ενωμένοι με τους Συμμάχους μας για ειρήνη και σταθερότητα. Η Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ. Είμαστε το ΝΑΤΟ» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Ακόμα, στο βίντεο εμφανίζεται η Τουρκάλα αντισμήναρχος, Εσρά Οζατέι, πιλότος της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, ενώ αναφέρεται πως οι σύμμαχοι μοιράζονται κοινές αξίες, τις οποίες είναι «μαζί» για να τις προστατεύσουν, καθώς και για να προστατεύσουν αλλήλους, ενώ τονίζεται πως είναι πρώτη γυναίκα πιλότος του ΝΑΤΟ από την Τουρκία.

«Κάθε μέλος του ΝΑΤΟ έχει ίση φωνή, παίρνουμε αποφάσεις μαζί. Είμαστε ισχυρότεροι και ασφαλέστεροι» αναφέρει η Οζατέι, ενώ στο βίντεο αναφέρεται ακόμα πως η Τουρκία βρίσκεται στο ΝΑΤΟ από το 1952, και πως η γειτονική χώρα έχει από τις μεγαλύτερες συνεισφορές στις αποστολές και τις επιχειρήσεις του.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις