Σπύρος Φωκάς: Κομμένο ρεύμα και χρέη τον έστειλαν στο νοσοκομείο με πόνους στην καρδιά

Κανένα σχόλιο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σπύρος Φωκάς από στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κορίνθου μεταφέρθηκε ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς που ζει τα τελευταία χρόνια στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας μαζί με την σύζυγό του Λίλιαν.

Το άγχος για τα χρέη προς την Εφορία όσο και το γεγονός ότι έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι τους, επιβάρυναν την υγεία του και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε επί ένα 24ωρο για προληπτικούς λόγους.

"Sponsored links"

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά στη ζωή του ο ηθοποιός είχε δικαιωθεί πνευματικά δικαιώματα από ταινίες που είχε παίξει στην Ιταλία αλλά παρακρατήθηκαν λόγω χρεών.

Η σύζυγός του Λίλιαν δήλωσε στην Espresso: «Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με την ΔΕΗ όσο και με την Εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε.»

Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως ούτε ψυγείο ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά.»

Αναφέρεται ότι με παρέμβαση δικηγόρου συνδέθηκε το ρεύμα στο σπίτι του ηθοποιού, ωστόσο έχασε τα χρήματα από τα πνευματικά δικαιώματα.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις