Στέλιος Αντωνογιαννάκης: Ο ιδιοκτήτης ξενώνα στην Κίσσαμο που προσφέρει δωρεάν στέγη σε αναπληρωτές καθηγητές και δασκάλους της περιοχής

Κανένα σχόλιο

Το πρόβλημα στέγης που αντιμετωπίζουν αυτή την περίοδο αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές αλλά και φοιτητές είναι μεγάλο, όμως υπάρχουν και ενέργειες από συνανθρώπους που έστω και λίγο αμβλύνουν το πρόβλημα.

Ο Στέλιος Αντωνογιαννάκης, ιδιοκτήτης του ξενώνα Hostel Stylianos στην Κίσσαμο, προσφέρει δωρεάν στέγη στους αναπληρωτές καθηγητές και δασκάλους της περιοχής.

Είναι σίγουρα μια πρωτοβουλία άξια επαίνων που μπορεί να μη λύνει το πρόβλημα, όμως θα βοηθήσει αρκετούς ώστε να μπορέσουν με μεγαλύτερη ευκολία να συνεχίσουν την αναζήτησή τους για μία στέγη.

"Sponsored links"

Για όσους ενδιαφέρονται, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69642702594

Με πληροφορίες από sadentrepese.blogspot.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις