Στέλιος Κυμπουρόπουλος: “Είμαι ευλογημένος γιατί έμαθα να μην απαιτώ λύπηση αλλά να διεκδικώ”

Κανένα σχόλιο

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος ο οποίος πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία δέχθηκε επίθεση από τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, όμως δεν απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε.

Αντιθέτως, επέλεξε να αναρτήσει ένα κείμενο για τη στήριξη που απολαμβάνει από την οικογένειά του που τον βοηθά να φτάσει στους πιο δύσβατους προορισμούς και τα μαθήματα που έχει λάβει πορεία να μην απαιτεί λύπηση αλλά να διεκδικεί.

Διαβάστε τι έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

"Sponsored links"

Υπάρχουν τόποι που το αμαξίδιο δεν φτάνει. Γι’ αυτό, έχει μεριμνήσει ο #αδελφός μου ο Σπύρος, με τις… πατέντες του.🤣 Και δεν είναι μόνο οι δυσπρόσιτες #κορυφές και οι δύσβατοι #προορισμοί που με βοηθά να φτάσω, όπως εδώ στο γεφύρι Αζίζ Αγά, στις ανατολικές υπώρειες της οροσειράς της πανέμορφης Πίνδου. Είναι η #υπομονή και #επιμονή του στις δύσκολες περιόδους και η σιωπηλή #αγάπη του στις επανόδους μου. #Μαζίμε τους #γονείς μου, αποτέλεσε τον καθοδηγητή για να μάθω τις #αξίες της ηθικής και του ανθρωπισμού. Είμαι ευλογημένος #γιατί, πλάι στον αδελφό μου, έμαθα να μην απαιτώ λύπηση, αλλά να διεκδικώ.

Ποιος είναι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος δεκατεσσάρων μηνών διαγνώσηκε με Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία. Παρά τα προβλήματα που δημιούργησε στη ζωή του σε ένα μάλλον απροετοίμαστο κράτος, με τη στήριξη της οικογένειας του έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία παρελαύνοντας σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του.

Το 2003 εισάγεται στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, απ’ όπου το 2012 αποφοιτεί αριστούχος, κι αποφασίζει να μείνει στην Ελλάδα.

Το 2014 αποκτά μεταπτυχιακό τίτλο στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας-Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών και την περίοδο 2013-2015 μετεκπαιδεύεται στα ζητήματα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Το 2016 αποκτά ειδικότητα στην ψυχιατρική και έκτοτε εργάζεται ως επιμελητής Β’ στο ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ. Το 2014 συν-ιδρύει το i-Living, τον πρώτο ελληνικό οργανισμό ανεξάρτητης διαβίωσης, εκλεγόμενος έκτοτε μέλος του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Ανεξάρτητη Διαβίωση.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις