Σταθάκης: Θα πετύχουμε την πιο ισορροπημένη συμφωνία που είναι δυνατή

Κανένα σχόλιο

Αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα πετύχει «την πιο ισορροπημένη συμφωνία που είναι δυνατή υπό τις δεδομένες συνθήκες» δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στο Mega.

Όπως επεσήμανε ο υπουργός, οι ελληνικές προτάσεις εστιάζουν στη φορολόγηση των πιο ευκατάστατων και των επιχειρήσεων, και με τον τρόπο αυτό μειώνονται τα υφεσιακά μέτρα, ενώ το γεγονός ότι τα πλεονάσματα που απαιτούνται από τη χώρα είναι χαμηλότερα, κατά τον ίδιο, σημαίνει ότι η συμφωνία που θα επιτευχθεί θα είναι πολύ ισορροπημένη.

Προέβλεψε μάλιστα ότι η επίτευξη της συμφωνίας θα αναστρέψει ταχύτατα την πορεία της ελληνικής οικονομίας, και παρά το γεγονός ότι στο α’ τρίμηνο του 2015 καταγράφηκε οριακή ύφεση, συνολικά το 2015 θα υπάρξει ανάπτυξη 1,5%.

"Sponsored links"

Για τον ΕΝΦΙΑ ξεκαθάρισε πως για να καταργηθεί θα πρέπει να βρεθούν ισοδύναμα μέτρα, ενώ για τον ΦΠΑ στα νησιά υποστήριξε πως θα γίνει διαχωρισμός μεταξύ εμπορικών (περίπου πέντε) και μη εμπορικών νησιών βάσει πληθυσμιακών ή οικονομικών κριτηρίων.

koutipandoras.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις