Σταθερά τα κέρδη του συνεταιρισμού SYNKA – Συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Της Ευαγγελίας Ξηρουχάκη

Σε σταθερούς ρυθμούς κινήθηκαν τα οικονομικά στοιχεία του 2018 για τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης ευθύνης SYNKA, όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης, του συνεταιρισμού που πραγματοποιήθηκε το πρωί. Όπως σημείωσε τόσο ο πρόεδρος Απόστολος Αλεξάκης όσο και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αλεξάκης παρά τις πιέσεις του ανταγωνισμού το SYNKA κατάφερε να διατηρήσει τα κέρδη του.

Η διοίκηση στάθηκε στις επενδύσεις του 2018 και του 2019 με τις ανακαινίσεις και τα εγκαίνια νέων καταστημάτων με ποσά που αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

"Sponsored links"

Σε ότι αφορά στην εξαγορά των 16 σουπερμάρκετ της αλυσίδας Βιδάλης στα νησιά, ο νόμος πλέον επέτρεψε την πλήρη συγχώνευση, πράγμα που σημαίνει ότι θα συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία αυτής της συνεργασίας.

Παράλληλα ο ορκωτός λογιστής που έλεγξε εξονυχιστικά τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης έκανε λόγο για υγιή συνεταιρισμό με θετικό πρόσημο, με τον πρόεδρο να ευχαριστεί συγκινημένος τους εργαζόμενους που τόσα χρόνια στέκονται συνοδοιπόροι στην ανάπτυξη του συνεταιρισμού, μοναδικού στην Ελλάδα.

Τέλος, το σώμα της Γενικής Συνέλευσης μέσω ψηφοφορίας ενέκρινε τον ισολογισμό του 2018 αλλά και τον προϋπολογισμό του 2019.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις