Στα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων Τ.Α. Χανίων ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης

Κανένα σχόλιο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Χανιά- Επόμενη Μέρα», επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, τα Γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων Τ.Α. Νομού Χανίων, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, όπου είχε συνάντηση με την Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Τον κ. Αρχοντάκη καλωσόρισαν η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αθηνά Γιαννουλάκη καθώς και μέλη του Δ.Σ.

Η συνάντηση, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα.

"Sponsored links"

Επακολούθησε συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι εκπρόσωποι των Εργαζομένων αναφέρθηκαν στα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Αρχοντάκης, στη συνέχεια, τοποθετήθηκε σε σχέση με τα θέματα που τέθηκαν και επανέλαβε τη γνωστή θέση που έχει για τη διάκριση των ρόλων αιρετών –υπαλλήλων, η οποία θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια Διοίκηση που θα έχει τα χαρακτηριστικά της Εξυπηρέτησης, της Διαφάνειας και της Αποτελεσματικότητας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις