“Στα μεγάλα καράβια φοράνε μάσκες, στα μικρά που κάνουν ταξίδια σε παραλίες της Κρήτης, ουδείς”

Κανένα σχόλιο

“Στα μεγάλα καράβια φοράνε μάσκες, στα μικρά που κάνουν ταξίδια σε παραλίες της Κρήτης, ουδείς”

Αυτό μας κατάγγειλε φίλος αναγνώστης της εφημερίδας.

Μας είπε ότι σε ταξίδι με καραβάκι στην Αγία Ρούμελη, ουδείς φορούσε μάσκα. Κανένα απολύτως μέτρο προστασίας με το πλοίο κατάμεστο από τουρίστες.

"Sponsored links"

Στριμωγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, ο συμπολίτης μας έψαχνε ένα σημείο ώστε να κρατά κάποια απόσταση. Ήταν ανέφικτο.

Καταλαβαίνουμε την ανάγκη να υπάρχει τουρισμός, όμως κάποια μέτρα, κάποια πολύ βασικά μέτρα δε μπορούν παρά να τηρούνται. Και πρέπει να τηρούνται για να υπάρχει τουρισμός. Γιατί αν αυξηθούν τα κρούσματα, τότε θα σταματήσουν και τα ταξίδια.

Αυτό, ας το καταλάβουν όλοι, ότι η τήρηση των μέτρων επιβάλλεται για να μπορουν να συνεχίσουν να λειτουργούν. Η μη τήρηση των μέτρων επαναφέρει τον κίνδυνο του lockdown.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις