Στα σούπερ μάρκετ και στα Χανιά γιατί δε λαμβάνεται κανένα είδος μέτρου προφύλαξης

Κανένα σχόλιο

Αδειάζουνε οι πόλεις, γεμίζουνε τα σούπερ μάρκετ από ανθρώπους. Όμως εκεί δε λαμβάνεται κανένα μέτρο.

Η εικόνα είναι η ίδια σχεδόν στο σύνολο των σούπερ μάρκετ. Εκατοντάδες πολίτες συρρέουν καθημερινά, δημιουργείται συνωστισμός για συγκεκριμέα προϊόντα δίχως να υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας.

Όπως αναφέρει και αναγνώστης της εφημερίδας, δε λαμβάνονται μέτρα προστασίας ούτε για τους πελάτες αλλά ούτε για τους εργαζόμενους:

"Sponsored links"

“Η κατάσταση είναι τραγική. Ας μεριμνήσουν οι αρμόδιοι.

Επιτρέπεται οι εργαζόμενοι χωρίς ή με γάντια που δεν τα βγάζουν καθόλου να σου γυρνάνε ρέστα, να πατάς το κουμπί για το pin που έχουν πατήσει τόσοι, να μην υπαρχει ενα αντισηπτικό και οι πελάτες ορδές ο ενας πάνω στον αλλο;”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις