Στα Χανιά η Έλενα Κουντουρά για τα εγκαίνια των γραφείων της Σ.Ε. των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Κανένα σχόλιο

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30 στο Μέγαρο Πάνθεον

Τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων της Περιφέρειας Κρήτης και της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Μέγαρο Πάνθεον (Κριάρη 40 – 3ος όροφος) στα Χανιά θα γίνουν από την Υπουργό Τουρισμού και Βουλευτή Α’ Αθηνών των ΑΝ.ΕΛ. κ. Έλενα Κουντουρά.

Στα εγκαίνια θα παραβρεθούν στελέχη και πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων από όλη την Κρήτη.

"Sponsored links"

‘Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“τα εγκαίνια των γραφείων στα Χανιά αποτελούν το επιστέγασμα μια διαδικασίας ενεργοποίησης του Κινήματος σε όλη την Κρήτη και απαρχή μιας προσπάθειας στενότερης σύνδεσης με τους πολίτες των Χανίων και της Κρήτης για να αντιμετωπιστούν προβλήματα και να προωθηθούν τα δίκαια αιτήματα πολιτών και φορέων.

Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να συνεισφέρουν με την ενεργό συμμετοχή τους.”

Να σημειώσουμε ότι στο περιθώριο της επίσκεψής της η κ. Κουντουρά στις 14.30, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Χανίων, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο, Τ. Βάμβουκα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις