19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στα Χανιά η οικογένεια του αγνοούμενου 73χρονου Arthur Jones

Ημερομηνία:

Συνεχίζει να απασχολεί τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης η ιστορία της εξαφανίσης του 73χρονου Arthur Jones. Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του BBC οικογένεια και φίλοι του συνταξιούχου από το Denbingshire βρίσκονται πλέον στα Χανιά για να βοηθήσουν στις προσπάθειες εξεύρεσής του.
O Arthur Jones είναι ένας έμπειρος περιπατητής και γι’ αυτό προκαλεί εντύπωση η εξαφάνισή του από την πόλη των Χανίων όπου και τον είδαν για τελευταία φορά στις 19 Ιουνίου.

4 συγγενείς του και δύο ακόμα φίλοι του με τους οποίους συνήθιζε να κάνει τους περίπατούς του, έχουν εφοδιαστεί με 1.000 φυλλάδια στα ελληνικά και στα αγγλικά για να μοιράσουν στους κάτοικους του νησιού._75896260_findarthur-a5leaflet-eng

Υπενθυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που τον είδαν ήταν την Πέμπτη 19 Ιουνίου και αφού απέτυχε να επιβιβαστεί στην πτήτη της επιστροφής την Τρίτη 24 Ιουνίου, τώρα έχει δηλωθεί ως εξαφανισμένος και οι ελληνικές αρχές τον αναζητούν

Σύμφωνα με το BBC o κ. Jones έφτασε στην Κρήτη στις 17 Ιουνίου και έστειλε μία κάρτα στην οικογένειά του ενημερώνοντάς τους ότι έχει προγραμματίσει να διασχίσει με τα πόδια μονοπάτια της Κρήτης.

Σύμφωνα πάντως με το flashnews.gr, κανένα ίχνος του 73χρονου Βρετανού δεν έχει εντοπισθεί μέχρι και αυτή την ώρα, παρά του ότι οι έρευνες συνεχίστηκαν χθες μέχρι που νύχτωσε και ξεκίνησαν και πάλι σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Σήμερα, θα ερευνηθεί σπιθαμή προς σπιθαμή, η πεζοπορική διαδρομή (Ε4) που επιλέγουν πολλοί τουρίστες απο το Ελαφονήσι προς Παλαιόχωρα – Σούγια – Αγ. Ρουμέλη – Σφακιά.

Να σημειωθεί πως για λόγους ασφαλείας των συνεργείων έρευνας και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, απο το τμήμα Πολιτικής Προστασίας, αποφασίστηκε, οι έρευνες να διακοπούν κατα το μεσημέρι και να συνεχιστούν απο το απόγευμα, μέχρι και να νυχτώσει.LOSTJONES

Στις έρευνες που διεξάγονται υπό την εποπτεία του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων κ.Γεωργακάκη, συμμετέχουν ομάδες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, των εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, της λέσχης αυτοκινήτων 4Χ4 Χανίων κ.α.

Τέλος να αναφέρουμε ότι οι βρετανικές αρχές συνεργάζονται με τις ελληνικές για την εξεύρεση του 73χρονου.
Σε περίπτωση που κάποιος τον εντοπίσει η γνωρίζει κάτι γι” αυτόν καλείται να επικοινωνήσει με το 100 ή στα τηλέφωνα 2821031111 και 2821032200.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...