28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Στα Χανιά ο Καμμένος μαζί με τον Αμερικάνο Πρέσβη για τα γενέθλια του ΚΕΝΑΠ

Ημερομηνία:

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον εμφύλιο εντός της κυβέρνησης που οδήγησε στην έξοδο τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά και ενώ αναμένεται κάθοδος και ομιλία του Νίκου Κοτζιά στο Ηράκλειο τη Δευτέρα, στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.

Πιο συγκεκριμένα ο ΥΕΘΑ Πανος συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 13 χρόνια λειτουργίας του ΝΑΤΟϊκού Κέντρου. Μαζί του ο πανταχού παρών Αμερικάνος Πρέσβης κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. Εκ μέρους των τοπικών αρχών συμμετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης ενώ στις εκδηλώσεις το παρών δίνουν υψηλόβαθμα στελέχη του ΝΑΤΟ καθώς και η ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον ΥΕΘΑ Καμμένο θα συνοδεύει η ηγεσία του ΓΕΕΘΑ, ενώ αναμένονται να είναι παρόντες και πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματικοί του ΝΑΤΟ.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καμμένος θα δειπνήσει στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10 χρόνια κάθειρξη στον 43χρονο Ηρακλειώτη που σκότωσε την 31χρονη φίλη του

Σε θανατηφόρα σωματική βλάβη μετέτρεψε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  την...