Στα Χανιά την Τρίτη ο Γιάνης Βαρουφάκης

Κανένα σχόλιο

Στα Χανιά θα βρεθεί ο  πρόεδρος του Κινήματος “Μέρα25” Γιάνης Βαρουφάκης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε όλη την Κρήτη, ο Γιάνης θα παρουσιάσει την πρόταση του ΜέΡΑ25 για την Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα, μέσω των επτά τομών που το ΜέΡΑ25 θέτει στο πολιτικό τραπέζι προς άμεση εφαρμογή.

Οι σταθμοί της περιοδείας έχουν ως εξής:

"Sponsored links"

Δευτέρα 18 Ιουνίου – ώρα 19:30
Ηράκλειο – Αίθουσα “Μανόλης Καρέλλης” (Ανδρόγεω 2, Αγ. Τίτος)

Τρίτη 19 Ιουνίου – ώρα 19:30
Χανιά – Ξενοδοχείο Akali (Κισσάμου 55)

Τετάρτη 20 Ιουνίου – ώρα 19:30
Ρέθυμνο – Επιμελητήριο Ρεθύμνου (Εμμ. Πορτάλιου 23)

Πέμπτη 21 Ιουνίου – ώρα 19:30
Άγιος Νικόλαος – Εμπορικό Επιμελητήριο ( Κούνδουρου 17)

Μετά την ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις και να συμμετέχει σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον συνιδρυτή του DiEM25 και Γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις