“Στερούμαστε το δικαίωμα να λάβουμε την ευλογία της θαυματουργού εικόνας”: Οι καταστηματάρχες της Τσουδερών διαμαρτύρονται για την αλλαγή στη διαδρομή στη λιτανεία των Εισοδίων

Κανένα σχόλιο

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Aντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Χανίων απέστειλαν καταστηματάρχες της οδού Τσουδερών, με αφορμή στις αλλαγές στη διαδρομή λιτάνευσης της εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Όπως αναφέρουν, η νέα διαδρομή δεν συμπεριλαμβάνει τα καταστήματα της Τσουδερών, μετά από δεκαετίες και ζητούν να ακολουθηθεί η παλιά διαδρομή.

Οι καταστηματάρχες υποστηρίζουν ότι στερούνται το δικαίωμα να λάβουν την ευλογία της θαυματουργού εικόνας, τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειες τους καθώς επίσης και οι δεκάδες συμπολίτες μας , οι οποίοι δεν γνωρίζουν την αιφνιδιαστική αυτή αλλαγή.

"Sponsored links"

Η επιστολή των καταστηματάρχων:

Σεβασμιότατε

Αξιότιμε κύριε Ανιπεριφερειάρχη

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε

Με μεγάλη μας λύπη , πληροφορηθήκαμε την αλλαγή της διαδρομής της λιτάνευσης της θαυματουργού εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου του Μητροπολιτικού μας Ναού μετά από δεκαετίες.

Στη νέα διαδρομή δεν περιλαμβάνεται η οδός Τσουδερών που βρίσκονται τα καταστήματα μας.

Νομίζουμε ότι είναι άδικο , καθώς στερούμαστε το δικαίωμα να λάβουμε την ευλογία της θαυματουργού εικόνας τόσο εμείς όσο και οι οικογένειες μας καθώς επίσης και οι δεκάδες συμπολίτες μας , οι οποίο δεν γνωρίζουν την αιφνιδιαστική αυτή αλλαγή.

Παράκληση όλων μας είναι, η διαδρομή της λιτάνευσης να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή που ισχύει εδώ και χρόνια.

Με σεβασμό ,
Οι καταστηματάρχες της οδού Τσουδερών

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις