Στην ΑΝΕΚ LINES η ημερίδα WE DO LOCAL – Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία

Κανένα σχόλιο

Διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με τον τριτογενή / ξενοδοχειακό τομέα

H εταιρεία Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε., που δημιουργήθηκε για να αναδείξει την ιδιαίτερη τοπική φιλοξενία και να στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: “We do local – Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία… – Διασύνδεση του αγροδιατροφικού τομέα με τον τριτογενή / ξενοδοχειακό τομέα”, υπό την αιγίδα του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ .

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου από τις 11:00π.μ. ως τις 15:00μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο της ANEK LINES στα Χανιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

"Sponsored links"

Μεταξύ άλλων, θα αναπτυχθούν τα παρακάτω θέματα:

· TUI Care Foundation & Futouris e.V. Project: Κρήτη | βήματα προς ένα βιώσιμο διατροφικό προορισμό 2017-2019, από τον Σωτήρη Δ. Μπαμπαγιούρη-Πρόεδρο, LOCAL FOOD EXPERTS sce- TUI Care Foundation & Futouris e.V. Project Team member)

· Ξενοδοχεία, Γαστρονομία & Μάρκετινγκ – Η γαστρονομία των ξενοδοχείων ως ένα εργαλείο Μάρκετινγκ για την ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας και την προσέλκυση νέων επισκεπτών. Ομιλητής Λευτέρης Καραταράκης – Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος, Καραταράκης ΑΕ)

· We do local–Πιστοποιητικό εντοπιότητας τουριστικών καταλυμάτων και πλοίων. Ομιλητές Μαριγιάννα Χαλκιαδάκη – Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προώθησης του We do local και Απόστολος Κορτέσης – Υπεύθυνος πιστοποιήσεων, Cosmocert SA)

· Ελληνικό Πρωινό – Το κλειδί στη φιλοξενία με τον Δρ. Αλέξιο Πατάπιο Κόντη- Υπεύθυνο Μάρκετινγκ ΕλληνικούΠρωινού.

· Lyrarakis Wines / Delights of Crete – Εταιρείες που συμβάλλουν προς ένα βιώσιμο διατροφικό προορισμό. Ομιλητές Γιώργος Λυραράκης, Πρόεδρος, Lyrarakis Wines & Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, Μύλοι Κρήτης).

Η ΑΝΕΚ LINES, για μία ακόμα φορά, στα 50 Χρόνια λειτουργίας της, συμμετέχει ουσιαστικά σε δράσεις που στόχο έχουν το “πράττουμε τοπικά” και συνεχίζει με πλώρη το μέλλον.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today