Στην Αργυρώ Σπινθάκη η οποία ειδικεύεται στην γεωθερμική ενέργεια το 2ο βραβείο «Βιργινία Μανασάκη»

Κανένα σχόλιο

Στην δρ. Αργυρώ Σπινθάκη, η οποία ειδικεύεται στην γεωθερμική ενέργεια, μία ανεξάντλητη πηγή ενέργειας του μέλλοντος, απονεμήθηκε το 2ο βραβείο  «Βιργινία Μανασάκη», σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης με μόνο 9 άτομα, λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία.

“Είναι μια οφειλόμενη τιμή στη μνήμη της” είπε ο πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Ζαχαρίας Καλογεράκης ενώ ο Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε: “είμαστε φτωχότεροι που λείπει από την οικογένεια μας” προσθέτοντας πως “πρέπει να αναδεικνύεται το έργο των νέων επιστημόνων”.

“Η κ. Σπινθακη είναι εξαίρετη επιστήμονας” σημείωσε ο Νίκος Κατσαράκης, πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου προσθέτοντας πως ” η απώλεια της Βιργινίας Μανασάκη είναι πολύ μεγάλη για την Κρήτη”.

"Sponsored links"

Λόγω της πανδημίας, η Δρ. Σπινθάκη δεν μπόρεσε να μεταβεί στην Κρήτη, αφού εργάζεται στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία και το βραβείο παρέλαβε η αδελφή της.

manasaki

manasaki

manasaki

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις