Στην Ελλάδα Νέα Δημοκρατία, στη Σουηδία Υπουργοί με ράστα

Κανένα σχόλιο

Άσχημα νέα έρχονται από τη Σουηδία για την θεωρία της «αλλαγής κλίματος» που «άρχισε να κυκλοφορεί στον δρόμο» επειδή εξαφανίστηκαν τα «αμπέχονα» και οι «αφάνες», σύμφωνα με την Άννα Παναγιωταρέα.

Γιατί την ίδια ώρα που η γνωστή δημοσιογράφος υποστηρίζει, με άρθρο της στον Ελεύθερο Τύπο, ότι «πρώτη φορά παρατηρώ τους συμπολίτες μας πιο χαλαρούς, λιγότερο επιθετικούς, πιο φροντισμένους, σε πλήρη απόρριψη των αμπέχονων και του αφάνα style μαλλί των γυναικών, δηλαδή όσα αποτελούσαν ενός είδους σήμα κατατεθέν συριζαϊκό», αυτό ακριβώς το… «συριζαϊκό» στυλ φαίνεται πως υιοθετεί -και μάλιστα σε βαθμό που δεν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε στην Ελλάδα- η υπουργός Πολιτισμού της Σουηδίας, μιας χώρας που μόνο ως… υπανάπτυκτη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πρόκειται για την Αμάντα Σοφία Μαργκαρίτα Λιντ, που εκλέχτηκε με το κόμμα των Πρασίνων. Από το 2019 έχει αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Πολιτισμού και Δημοκρατίας, με αρμοδιότητα τα αθλήματα και τις εθνικές μειονότητες.

"Sponsored links"

Κόρη ενός πάστορα και μιας φαρμακοποιού, έγινε μέλος του Πράσινου Κόμματος της Σουηδίας το 1999. Σπούδασε Ψυχολογία και από το 2009 εργάστηκε ως παιδοψυχολόγος μέχρι το 2011.

Έκτοτε ανέλαβε διάφορα αξιώματα, αρχικά στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ το Γενάρη το 2019 ανέλαβε υπουργός Πολιτισμού.

Είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Björn Ola Lind, με τον οποίον έχει δύο παιδιά.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις