Στην Ελλάδα το ακριβότερο mobile internet της Ευρώπης

Κανένα σχόλιο

Ενώ η Ευρώπη αναζητά εναγωνίως τρόπο να μη χάσει το τραίνο του 5G, στην Ελλάδα οι καταναλωτές συνεχίζουν να πληρώνουν το ακριβότερο mobile internet σε όλη τη γηραιά ήπειρο.

Σύμφωνα με μελέτη του Cable, στην Ελλάδα η μέση τιμή που ο καταναλωτής πληρώνει για 1 GB mobile internet (με βάση 15 προγράμματα που συγκρίθηκαν) είναι κάτι περισσότερο από 32 δολάρια.

Για σύγκριση, σε γειτονικές χώρες όπως η Σερβία και η Βουλγαρία το κόστος του 1 GB είναι μεταξύ 5 και 7 δολαρίων, ενώ σε χώρες με υψηλότερα εισοδήματα και καλύτερες υποδομές τα πράγματα είναι χειρότερα.

"Sponsored links"

Στη Γαλλία το 1 GB κοστίζει κατά μέσο όρο τρία δολάρια, στην Ιταλία κάτω από δύο δολάρια, στη Γερμανία περίπου 7 δολάρια, στη Βρετανία κάτω από 7 δολάρια, στην Ισπανία κάτω από 4 δολάρια ενώ στην ακριβή Νορβηγία ο μέσος όρος για 1 GB mobile internet είναι λίγο πάνω από τα 13 δολάρια.

Για την ιστορία, όπως φαίνεται και από το χάρτη, το φθηνότερο mobile internet καταγράφεται στην Ουκρανία, όπου το 1 GB κοστίζει μισό δολάριο.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις