Στην Ινδονησία όποιος δε φοράει μάσκα τον βάζουν με τη βια να σκάβει τάφους για τα θύματα του Covid

Κανένα σχόλιο

Στην περιφέρεια Γκρεσίκ της ανατολικής Ιαβας της Ινδονησίας δεν ανέχονται τους αρνητές της μάσκας.

‘Οποιος ή όποια συλληφθεί να μη φοράει μάσκα σε χώρους που πρέπει όχι μόνο δέχεται χρηματικό πρόστιμο αλλά και με συνοπτικές διαδικασίες τον στέλνουν στο νεκροταφείο της περιοχής και είναι υποχρεωμένος να σκάψει τουλάχιστον έναν τάφο για τους νεκρούς του covid 19.

Η έξαρση του ιού στην Ινδονησία είναι μεγάλη και χθές μόνο καταγράφηκαν 3.600 μολύνσεις ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στη χώρα στις 218.000. Πάντως από την εφαρμογή του νέου μέτρου στην περιοχή ο αριθμός των αρνητών έχει μειωθεί αισθητά στην ανατολική Ιάβα.

"Sponsored links"

Χθες μόνο 8 άνθρωποι πήραν την τσάπα και μαζί το δρόμο για το νεκροταφείο για να σκάψουν τάφους. Ο επικεφαλής της περιφέρεια Γκρεσίκ είπε: «Υπάρχουν μόνο τρεις διαθέσιμοι εκσκαφείς τάφων αυτήν τη στιγμή, οπότε σκέφτηκα ότι θα μπορούσα επίσης να όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα, να δουλέψουν μαζί τους.»

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις