Στην Κρήτη εγκλωβίστηκε γκρουπ Κύπριων συνταξιούχων λόγω λουκέτο στη Cobalt Air

Κανένα σχόλιο

Στην Κρήτη εγκλωβίστηκε ένα γκρουπ συνταξιούχων, 48 ατόμων, μετά από το λουκέτο της Cobalt Air.

Το γκρουπ θα επέστρεφε κανονικά σήμερα στην Κύπρο, ωστόσο, σύμφωνα με τον Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ Κώστα Σκαρπάρη, δεν υπάρχει τρόπος για να επιστρέψουν σήμερα, παρά τα διαβήματα που έχουν γίνει.

Μετά από συγκεκριμένες ενέργειες, αυτό που έχει γίνει κατορθωτό είναι να ναυλωθεί μια πτήση της Blue Air τα ξημερώματα της Κυριακής.

"Sponsored links"

«Ένα πολύ δύσκολο ωράριο για τους ηλικιωμένους η ώρα 2:30 το πρωί», σημείωσε.

Ερωτηθείς ο κ. Σκαρπάρης ποιος θα πληρώσει το επιπλέον κόστος που θα προκύψει από την παραμονή του γκρουπ στην Κρήτη, δήλωσε ότι υπάρχει πρόβλημα, ξεκαθαρίζοντας ότι οι συνταξιούχοι δεν θα πληρώσουν καθόλου χρήματα.

Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει το πρόσθετο κόστος που προέκυψε για τους χαμηλοσυνταξιούχους.

sigmalive.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις