Στην Κρήτη η ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού

Κανένα σχόλιο

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη θα λάβει χώρα η Ευρωπαϊκή ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), στις 16-21 Μαΐου, 2016.

Η συνάντηση GSTC αποτελεί μια πρόσκληση για δράση, για ανταλλαγή απόψεων και συμμετοχή στις πρακτικές της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως.

Οι θεματικές ενότητες, που θα αναπτυχθούν στην συνάντηση αυτή, θα περιλαμβάνουν: Πρότυπα Αειφορίας (Sustainability Standards), Κριτήρια Τουριστικής Βιομηχανίας (GSTC Industry Criteria Consultation) και Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Ανταπόκρισης του Κοινού, Παρουσίαση Κριτηρίων Αειφόρων Προορισμών (Sustainable Destinations Criteria) και Best Practices στην Ευρώπη, καθώς και πρακτικές και μέσα Marketing σε θέματα Αειφόρου Τουρισμού (Marketing Sustainability).

"Sponsored links"

Ενδεικτικό πρόγραμμα & χρονοδιάγραμμα:

16-18/05 – Εκπαιδευτικό Σεμινάριο σχετικά με τα κριτήρια GSTC

19-28/05 –Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Συνάντηση / Συνέδριο του GSTC

21/05 – Προαιρετική επίσκεψη σε αξιοθέατα της περιοχής συσχετιζόμενα με τον αειφόρο τουρισμό

Βασικοί Διοργανωτές των εκδηλώσεων οι: Ο Διευθύνων Σύμβουλος του GSTC Randy Durband (US) και ο Τεχνικός Διευθυντής του GSTC Guy Chester (US).

Αντιπρόσωποι Χωρών GSTC: Δρ Ιωάννης Παππάς (Ελλάδα), Mary Mulvey (Ιρλανδία) και Susana Conde (Ισπανία).

Οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν θεμελιώδη στοιχεία, χρήσιμες επαφές του κλάδου, λύσεις για τη βελτίωση της βιωσιμότητας της επιχείρησή τους, πληροφορίες για αειφόρους προορισμούς και προτάσεις για αειφόρο τουριστικό marketing.

To λεπτομερές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί μέσα στο Φεβρουάριο.

Προθεσμία εγγραφής: 30η Απριλίου, 2016, στο www.gstcouncil.com

"Sponsored links"

** Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC, www.gstcouncil.org), είναι ο αναγνωρισμένος κάτοχος / διαχειριστής των προτύπων αναφοράς για την αειφορία των ταξιδιών και του τουρισμού από το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών και τους Διεθνείς Εμπειρογνώμονες Αειφόρου Τουρισμού. Το GSTC είναι ανεξάρτητος και ουδέτερος οργανισμός, με στόχο την αύξηση της γνώσης αειφόρων πρακτικών του τουρισμού μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών μερών. Αποτελείται από εμπειρογνώμονες στον τομέα του αειφόρου τουρισμού και υποστηρίζεται από οργανώσεις και άτομα για τη διασφάλιση ότι σημαντικά και έγκυρα πρότυπα είναι διαθέσιμα σε παγκόσμιο επίπεδο για την αειφορία των ταξιδιών και του τουρισμού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις