Στην Κρήτη Κάρολος και Καμίλα – Ποιο το πρόγραμμα της επίσκεψής τους

Κανένα σχόλιο

Ο πρίγκηπας της Ουαλίας και διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου Κάρολος και η Δούκισσα του Κόρνγουελ, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, θα επισκεφθούν την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κρήτη θα είναι ο τελευταίος σταθός του ταξιδιού τους αφού θα ταξιδέψουν στη Γαλλία και θα επισκεφθούν και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Στην Αθήνα, θα δώσουν το παρών σε τελετή στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ενώ θα τύχουν υποδοχής τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και από τον Πρωθυπουργό αλλά και από τον Αρχιεπίσκοπο Ελλάδας.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση το ταξίδι τους θα διαρκέσει από 7 έως 11 Μαϊου ενώ την τελευταία ημέρα θα ταξιδέψουν στην Κρήτη. Εκεί, θα επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού ενώ θα παρευρεθούν σε φιλανθρωπική δράση υπέρ οικογενειών μεταναστών που βοηθούν στην ένταξή τους στην τοπική κοινωνία.

Η επίσκεψη τους στην Κρήτη θα ολοκληρωθεί με την παρουσία τους σε γιορτή τοπικών προϊόντων και πολιτισμού.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Hip to the JiveΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7:00 pm - 9:00 pmμε τον Farmer Fastbird
    Οδηγός μας παραγωγές και μουσικά κομμάτια από όλο τον κόσμο, παλιά και νέα, γνωστά και άγνωστα, που για εμάς ήταν, είναι και θα παραμείνουν “Hip to the Jive”. Σκοπός μας να χαλαρώσουμε, να γκρουβάρουμε, να προβληματιστούμε αλλά και να διδαχτούμε από αυτές τις περιπλανήσεις. Κεντρική φιλοσοφία της εκπομπής είναι πως υπάρχει μία γλώσσα ικανή να περιγράψει την έννοια της ελευθερίας καλύτερα από όλες της άλλες, αυτή είναι μια γλώσσα παγκόσμια και ονομάζεται Μουσική.