Στην Κρήτη, μερικές φορές και οι νεκροί… “διεκδικούν” προνοιακά επιδόματα

Κανένα σχόλιο

Καθυστέρηση στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων παρατηρείται στο δήμο Αρχανών-Αρτερουσίων με αποτέλεσμα οι δημότες να δυσανασχετούν ζητώντας τα χρήματά τους.

Τα προνοιακά  επιδόματα επρόκειτο να πιστωθούν στους λογαριασμούς  των δικαιούχων, στις 23 και 24 Ιανουαρίου 2017 κάτι που δεν θα γίνει ούτε σήμερα!

O δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης μιλώντας στο ekriti.gr ανέφερε ότι οι λογαριασμοί των δικαιούχων θα πιστωθούν αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ζήτησε… μικρή ανοχή από τους δικαιούχους.

"Sponsored links"

«Έπρεπε να εγκριθούν τα επιδόματα από τον επίτροπο στην Περιφέρεια και μετά να περαστούν στους λογαριασμούς», διευκρίνησε.

Ωστόσο ο δήμαρχος, ανέφερε και ένα… διαφορετικό γεγονός στην λίστα των δικαιούχων αφού ανακάλυψαν δύο… θανόντες που διεκδικούσαν προνοιακά επιδόματα.

«Τελευταία στιγμή προλάβαμε την απάτη από τους συγγενείς των νεκρών”, είπε ο κ. Κοκοσάλης, κάνοντας λόγο και για παρόμοια περιστατικά και σε άλλους δήμους.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις