Στην Κρήτη ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ

Κανένα σχόλιο

Στην Κρήτη βρέθηκε σήμερα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, ο οποίο – μεταξύ άλλων – επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια,  παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, παρόντες ήταν επίσης ο Επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ. Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο ΓΕΠΑΔ Κρήτης Κώστας Λαγουδάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Νίκος Σπυριδάκης, και η Αστυνόμος Ά ΓΕΠΑΔ Κρήτης Ελένη Παπαθανασίου.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στις δηλώσεις του ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη που παρέχει στην ΕΛ.ΑΣ με την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που χρηματοδοτούν την ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής της Αστυνομίας στο νησί.

"Sponsored links"

«Βρισκόμαστε στην Κρήτη με τον κύριο Επιτελάρχη για να μπορέσουμε να επισκεφθούμε τους συναδέλφους,  κάνουμε επισκέψεις και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις, να μιλήσουμε για θέματα που μας αφορούν, να επιλύσουμε προβλήματα. Στα πλαίσια αυτά επισκεφθήκαμε και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος πάντα είναι κοντά στην Αστυνομία, και βοηθάει ιδίως με τα προγράμματα τα Ευρωπαϊκά που αξιοποιούνται για την ΕΛ.ΑΣ.  Μας δόθηκε ευκαιρία να τα συζητήσουμε και νομίζω ότι θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων, για την ωφέλεια και της Αστυνομίας αλλά κυρίως για τους πολίτες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας για την επίσκεψη τον Αρχηγό της Αστυνομίας ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια θα συνεχίσει να απορροφά και να αξιοποιεί χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκά κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ για την στήριξη του έργου-ανανέωση υλικοτεχνικής υποδομής όλων των Σωμάτων Ασφαλείας στη Κρήτη προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις