14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στην Κρήτη ο πρώην υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου

Ημερομηνία:

Στην Κρήτη μεταβαίνει αύριο ο πρώην υπουργός Παιδείας με αφορμή την Περιφερειακή Σύσκεψη του Τμήματος Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Διάλογος για την Παιδεία». Κατά την επίσκεψή του στο νησί, ο Κώστας Γαβρόγλου θα έχει επαφές με τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Η Περιφερειακή Σύσκεψη του Τμήματος Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Διάλογος για την Παιδεία», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 9:00 π.μ έως 3:00 μ.μ στην αίθουσα Αδρόγεω Δήμου Ηρακλείου.Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η αποτίμηση Κυβερνητικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της εκπαίδευση, η νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ και η οργάνωση των αντιστάσεων και το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην παιδεία.

Η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 π.μ εώς 11:00 π.μ με εισηγητές τους:

– Κώστα Γαβρόγλου (πρώην Υπουργός παιδείας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης)

– Παύλος Χαραμής (πρώην αντιπρόεδρος του ΙΕΠ, μέλος τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ)

Στις 11:00 π.μ έως 1:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν οι συνεδρίες για Πρωτοβάθμια- Δευτεροβάθμια- Τριτοβάθμια

Αργότερα θα πραγματοποιηθεί εξαγωγή συμπερασμάτων-προτάσεις από την Ολομέλεια, στην 1:00 μ.μ έως 3:00 μ.μ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ