Στην Κρήτη το workshop περιοδικού με Γερμανούς πράκτορες

Κανένα σχόλιο

Στην Κρήτη θα διεξαχθεί το επόμενο workshop του γερμανικού τουριστικού περιοδικού fvw από τις 24 έως τις 29 Οκτωβρίου, στο οποίο ήδη μαζεύονται συμμετοχές γερμανικών τουριστικών γραφείων, τα οποία θα γνωρίσουν την τουριστική ανάπτυξη του νησιού και της Ελλάδας γενικότερα.

Η Κρήτη επιλέχθηκε καθώς αποτελεί τον δημοφιλέστερο προορισμό των Γερμανών στην Ελλάδα, σε συνάρτηση με τον στόχο του ελληνικού υπουργείου Τουρισμού για επέκταση της τουριστικής σεζόν λόγω καλού κλίματος. Το προηγούμενο workshop πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία.

Τα γερμανικά τουριστικά γραφεία θα επισκεφθούν ξενοδοχεία και θα συμμετάσχουν σε προγράμματα εκδρομών ώστε να γνωρίσουν το νησί.Κατά την πρώτη ημέρα του workshop, γερμανοί τουρ οπερέιτορ, ξενοδόχοι και Έλληνες επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις.

"Sponsored links"

Το workshop συνδιοργανώνεται με τον ΕΟΤ και την Περιφέρεια Κρήτης και τοπικούς φορείς. Επίσημος αερομεταφορέας είναι η Aegean Airlines.

tornosnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις