21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στην «Πράσινη» Τράπεζα Σπόρων του ΜΑΙΧ ο Γιώργος Σταθάκης

Ημερομηνία:

Τη στήριξή του στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Κρήτης (ΜΑΙΧ) και την προσπάθεια δημιουργίας μιας Μεσογειακής Βιοκλιματικής Τράπεζας Σπόρων που θα αναδείξει και θα «θωρακίσει» τη σπάνια βιοποικιλότητα του νησιού, εξέφρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης.

Tο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο Γιώργος Σταθάκης μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού του Σταύρου Αρναουτάκη «Κρήτη, η Ζωή μας»​, Γιάννη Λουφαρδάκη, Πέτρο Λυμπεράκη και Αντώνη Παπαδεράκη.

«Η δουλειά που κάνουν είναι εξαιρετική. Αυτονόητη η στήριξή μας» δήλωσε ο Γιώργος Σταθάκης. «Στηρίξαμε και στηρίζουμε το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων / Maich Chania και πρώτη μεγάλη τομή που έγινε ήταν η ακαδημαϊκή αναγνώρισή του. H ακαδημαϊκή δουλειά που κάνει το κέντρο είναι πολύ σημαντική». Πρόθεση της κυβέρνησης, συμπλήρωσε ο Γ. Σταθάκης,  είναι η ακαδημαϊκή δουλειά που κάνει το κέντρο είναι πολύ σημαντική. Πρόθεση της κυβέρνησης να στηριχθούν τα αιτήματα του

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ