Στην τελική ευθεία η επέκταση των δικτύων του Βιολογικού του Βορείου Άξονα

Κανένα σχόλιο
Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το σημαντικό έργο της επέκτασης των δικτύων του Βιολογικού Καθαρισμού του Βορείου Άξονα.
 Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, προϋπολογισμού 5 εκατ. Ευρώ, που χρηματοδοτείταιι από το ΕΠΕΡΑΑ και για το οποίο έχει ήδη βγει ανάδοχος.
 Περιλαμβάνει την κατασκευή κάθετων αγωγών μεταφοράς λυμάτων στους άξονες Κολυμπαρίου, Βουκολιών και Βλαχερωνίτισσας, μαζί με τα εσωτερικά δίκτυα των οικισμών.
«Τα έργα αυτά έχουν όχι μόνο δημοπρατηθεί, αλλά και συμβασιοποιηθεί», επεσήμανε Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης και πρόσθεσε ότι ο Δήμος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υλοποιηθούν – ολοκληρωθούν σε έναν χρόνο από σήμερα.
 Με την επέκταση των δικτύων θα προστεθούν περίπου 3.500 νέοι χρήστες στον Βιολογικό Καθαρισμό του Βορείου Άξονα.
neatv.gr- Βαρδής Καλογεράκης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις