Στην τελική ευθεία το σημαντικό έργο της εγκατάστασης παραγωγής οξυγόνου στο Νοσοκομείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Στην προκήρυξη Δημόσιου Ηλεκτρονικού Διεθνούς Διαγωνισμού για την Προμήθεια και Εγκατάσταση Παραγωγής Οξυγόνου (με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής) προχώρησε το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, προϋπολογισμού 280.000€, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με σκοπό την προμήθεια και εγκατάσταση στο νοσοκομείο του αναγκαίου μηχανολογικού εξοπλισμού  για την παραγωγή Ιατρικού Οξυγόνου.

Η ημερομηνία ανάρτησης της διακήρυξης του διαγωνισμού στη διαδικτυακή  πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. είναι η 27η-07-2018, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι στις 24-09-2018 ημέρα  Δευτέρα και ώρα 15.00 και η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών είναι στις 28-09-2018  ημέρα Παρασκευή  και ώρα 10.00 π.μ.

"Sponsored links"

Αναλυτικά η διακήρυξη  βρίσκεται στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου (www.chaniahospital.gr).

Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού στο Γ.Ν. Χανίων θα εγκατασταθεί ο αναγκαίος μηχανολογικός εξοπλισμός και το νοσηλευτικό ίδρυμα θα παράγει και θα εμφιαλώνει Ιατρικό Οξυγόνο με ίδια μέσα.

Αυτό θα του επιτρέψει να επιτύχει αυτάρκεια αλλά και σημαντική εξοικονόμηση πόρων καθώς δεν θα είναι υποχρεωμένο –όπως γίνονταν έως σήμερα- να προμηθεύεται οξυγόνο από ιδιωτικές εταιρείες.

Ενδεικτικά σημειώνεται ότι το 2015 για την προμήθεια ιατρικού οξυγόνου το νοσηλευτικό ίδρυμα κατέβαλε 299.454 € και το 2016 213.355 €.

Το Γ.Ν. Χανίων είναι ένα από τα πέντε Δημόσια Νοσοκομεία της Κρήτης που χρηματοδοτήθηκαν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ώστε να αποκτήσουν εξοπλισμό Παραγωγής Αέριου Οξυγόνου και το πρώτο που προχώρησε στην προκήρυξη του διαγωνισμού.

Τα πέντε αυτά νοσοκομεία είναι: τo Γ.Ν. Χανίων, το Γ.Ν. Ρεθύμνου, το Γ.Ν. Αγίου Νικολάου, το ΠΑΓΝΗ και το Βενιζέλειο.

Στο Γ.Ν. Χανίων, στο ΠΑΓΝΗ και στο Βενιζέλειο θα πραγματοποιείται μάλιστα εντός των νοσοκομείων και εμφιάλωση του Οξυγόνου για ιδία χρήση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις