16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στην ANEK LINES η μεγάλη τελετή βράβευσης των πρωταθλητών του Γυμν. Συλλόγου “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”

Ημερομηνία:

ΑΝΕΚ LINES, στηρίζοντας με συνέπεια τους τοπικούς αθλητικούς Συλλόγους και τον καθημερινό αγώνα των αθλητών, φιλοξένησε για δεύτερη συνεχή χρονιά, με επιτυχία την ετήσια εκδήλωση του Γυμν. Συλλόγου “Ελευθέριος Βενιζέλος”, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στο σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς, γονείς και οικείοι χειροκρότησαν τους αθλητές του Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος που βραβεύτηκαν, καταφέρνοντας  όχι μόνο να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια αλλά και να πετύχουν υψηλούς στόχους και επιδόσεις.

Κατά την έναρξη της τελετής, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, κ. Γιώργος Κατσανεβάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, επισημαίνοντας ότι η ΑΝΕΚ LINES παραμένει σταθερός αρωγός του “ευ αγωνίζεσθε”. Επίσης ο κο Κατσανεβάκης θύμισε στους νεαρούς αθλητές την φράση του Ομήρου: «Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν» και τους προέτρεψε κατά την Καζαντζακική ρήση να φθάσουν “…όπου δεν μπορούν”

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος, κ. Γιώργος Γιατρουδάκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης: «Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, είμαστε όλοι εδώ παρόντες στο φιλόξενο Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ, για να τιμήσουμε τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές μας.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτά τα παιδιά που έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους τους, είτε τους αθλητικούς, είτε τους συλλογικούς, είτε τους προσωπικούς ξεπερνώντας κάθε δυσκολία.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι τα παιδιά, με τη θέλησή τους και με την υποστήριξη των προπονητών τους, αγωνίζονται καθημερινά για να καταφέρουν να πετύχουν αυτό που άλλοι θεωρούν ακατόρθωτο, ενίοτε και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες».

Με ιδιαίτερες επευφημίες και ανάλογα εύσημα απονεμήθηκαν οι τιμητικές διακρίσεις στους δυο Χανιώτες σφυροβόλους Μιχάλη Αναστασάκη και Χρήστο Φραντζεσκάκη -που έχουν ήδη βάλει “πλώρη” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο-, καθώς και στον καταξιωμένο προπονητή τους κ. Κώστα Παπαμαρκάκη.

Επιπλέον, η εκδήλωση φέτος είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς τιμήθηκαν σε κλίμα συγκίνησης μέλη του συλλόγου, τα οποία είχαν συμβάλει στην ίδρυση του  το 1976.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Πανελληνίως στον στίβο ο Γυμν.Συλ. “ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” την τελευταία δεκαετία εναλλάσσεται επάξια στις δύο πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ, ανάμεσα σε 340 συλλόγους από όλη την χώρα.

Για μια ακόμη φορά, το Συνεδριακό Κέντρο της ΑΝΕΚ έγινε σημείο συνάντησης τοπικών αθλητικών Συλλόγων και επιβράβευσης σημαντικών αθλητικών διακρίσεων, εντός Κρήτης, Πανελληνίως, Πανερευπαϊκώς, αλλά και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΑΝΕΚ LINES, πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει τον τόπο, επιβραβεύει την ευγενή άμιλλα και τα αθλητικά ιδεώδη. Τιμά ως σταθερός αρωγός τον αγώνα  αθλητών  & πρωταθλητών του Γυμν. Συλ. “ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” και εύχεται ως χορηγός καλοτάξιδη η πορεία των Μ. Αναστασάκη και Χρ. Φραντζεσκάκη στους Ολυμπιακούς του Τόκυο

Υπερήφανα συνεχίζουμε με πλώρη το μέλλον!

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...