Στη Βουλή τα προβλήματα των παραγωγών της Μεσαράς από τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Με Κοινοβουλευτική Αναφορά που κατέθεσαν προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης αναδεικνύουν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Μεσαράς.

Ειδικότερα, καταθέτοντας σχετική ανοικτή επιστολή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσαρας, οι Βουλευτές ζητούν την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού έτσι ώστε να ενισχυθεί ο πρωτογενής τομέας της παραγωγής και να υποστηριχθούν οι αγρότες, που βιώνουν μια από τις χειρότερες περιόδους εξαιτίας και της κατάρρευσης του κλάδου τουρισμού.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις