Στη Βουλή το ζήτημα των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ από τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Με κοινή Κοινοβουλευτική Αναφορά οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, καταθέτουν  προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επιστολή του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης, με θέμα τις αποζημιώσεις των απωλειών της ελαιοπαραγωγής από τους καύσωνες.

Στην εν λόγω επιστολή, επισημαίνονται δύο πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ελαιοκαλλιέργεια στην Κρήτη, έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας και απασχόλησης του νησιού.

Συγκεκριμένα, τονίζεται:

"Sponsored links"

  • Η  ανάγκη άμεσης έναρξης διαδικασιών χορήγησης αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές στην ελαιοπαραγωγή από καύσωνες που προκλήθηκαν κατά ή μετά την καρπόδεση.
  • Η ανάγκη τροποποίησης του Κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να καλύπτει όλες τις ζημιές από καιρικά αίτια οι οποίες δεν μπορούν να προληφθούν ή αποτραπούν από τους παραγωγούς.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις