Στη ΔΕΥΑΒΑ σήμερα ο Μανούσος Βολουδάκης: “Αναγκαιότητα ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας για την επεξεργασία των λυμάτων”

Κανένα σχόλιο

Τη ΔΕΥΑΒΑ και τη μονάδα βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων επισκέφθηκε σήμερα ο Μανούσος Βολουδάκης, όπου ενημερώθηκε για τα σχετικά ζητήματα από το Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒΑ κ. Σταματάκη, το Γενικό Διευθυντή κ.Κονταράκη, μηχανικούς και στελέχη της επιχείρησης.

Ο Μ.Βολουδάκης τόνισε τη σημασία της συγκεκριμένης μονάδας, η οποία δεν αφορά μόνο το Δήμο Πλατανιά, αλλά ολόκληρο το νομό, καθώς από τη λειτουργία της εξαρτάται η ποιότητα του νερού σε ολόκληρο τον κόλπο των Χανίων.

Ο Μ. Βολουδάκης τόνισε ακόμη την ανάγκη σχεδιασμού της επόμενης ημέρας για την επεξεργασία των λυμάτων, καθώς η δυναμικότητα της μονάδας έχει ήδη εξαντληθεί, και χρειάζεται επέκταση και αναβάθμιση.

"Sponsored links"

Το σχετικό έργο έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Φιλόδημος», όμως η εμπειρία του παρελθόντος δείχνει ότι θα χρειασθεί ως την υλοποίηση στενή συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης, αυριανής κυβέρνησης και των βουλευτών του νομού για να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις και αποκλίσεις από τους στόχους.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Πλατανιά τόνισε τη σημασία που έχει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης για το συγκεκριμένο έργο, καθώς είναι ο φορέας υλοποίησής του

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις